Hotelli Turku – Hotellit Turussa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Turussa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Centro Hotel Turku
Yliopistonkatu 12 A

Harjattulan Kartano Oy
Harjattulantie 80

Hesehotelli Oy
Läntinen Pitkäkatu 1 A

Hotel City Börs
Eerikinkatu 11

Hotelli Helmi
Tuureporinkatu 11

Micros-Fidelio Finland Oy
Lemminkäisenkatu 50

Oy Hotelli Marina Ab
Linnankatu 32

Oy SSL Holding Ab
Pansiontie 48-52

PRK-Majoitus Oy / Hotelli Artukaisten Paviljonki
Messukentänkatu 11

Resta Sulevi Oy
Verstaskatu 19

Scandic Julia
Eerikinkatu 4

Suomen Saaristoverkostot
Vahteratie 30

Tapulitalo Oy
Kaivokatu 14

Hotellit Turku

Kotosuomessa olevat hotellit ovat tavallisesti hyvälaatuisia sekä siistejä. Hotellirakennukset sijaitsevat yleensä myöskin oivalla paikalla paikkakunnalla. Hotellin varaus tehdään nykypäivänä tavallisesti vaivatta verkossa, jolloin varaaminen tilitetään verkkopankin kautta ennakkoon.

Kotimaisten hotellien hotellihuoneet ovat hyvin usein hyvälaatuisia ja rentouttavia. Huoneessa on antoisaa asua ja torkkua kunnolla. Tyypillisten kaupunkihotellimajoitusten tapaan lukuisien kotimaisten majapaikkojen varusteluun sisältyy monesti korkealuokkaiset ja mukavat makuusijat, sohvatuolit, suihku, WC, pyyheliinat, peitteet, tyynyt, lakanoita, televisio, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja maksuton nettiyhteys. Hotellihuoneen hintaan saattaa sisältyä aamuruoka.

Turku on mielenkiintoinen kaupunki, missä on hauskaa pistäytyä toisinaan. Turku esittelee vieraalle yöpymiseen useita viihtyisiä hotelleja.