Hotelli Savonlinna – Hotellit Savonlinnassa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Savonlinnassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Pietari Kylliäinen
Olavinkatu 15

Spahotel Casino
Kylpylaitoksentie 7

Lossiranta Lodge
Aino Acktén Puistotie

Perhehotelli Hospitz
Linnankatu 20

Kesähotelli Opera
Kyrönniemenkuja 9

Savonlinnan Seurahuone
Kauppatori 4-6

Hotellit Savonlinna

Suomessa sijaitsevat hotellit ovat monesti korkeatasoisia ja mukavia. Majoituspaikat ovat useasti lisäksi erinomaisella alueella kaupungissa. Hotellihuoneen valinta voidaan tehdä nykyään hyvin usein vähällä vaivalla netissä, jolloin buukkaaminen hoidetaan verkkopankin kautta ensin.

Kotimaisten majapaikkojen hotellihuonetilat ovat useimmiten laadukkaita ja miellyttäviä. Huoneessa on mielekästä asua ja levätä rauhassa. Perinteisten kaupunkihotellimajoitusten mukaisesti monien kotimaisten hotellien varusteluun kuuluu tavallisesti tasokkaat ja miellyttävät sängyt, sohvatuolit, kylpyhuone, WC-istuin, pyyheliinat, peitot, tyynyjä, liinavaatteet, taulu-TV, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja ilmainen nettiyhteys. Majoituksen hintaan voi kuulua aamupala.

Savonlinna on mukava paikka, missä on mukavaa pistäytyä toisinaan. Savonlinna esittelee matkailijalle majoitukseen runsaasti viihtyisiä hotellimajoituksia.