Hotelli Salo – Hotellit Salossa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Salossa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotel Fjalar
Rinteentie 5

Huoneistohotelli Marent
Mököistenkatu 16

Pii Hotel
Joensuunkatu 1

Sokos Hotel Rikala
Turuntie 6

Hotelli Cumulus Salo
Länsiranta 10

Hotellit Salo

Kotimaassa operoivat hotellit ovat tavallisesti korkeatasoisia sekä siistejä. Majoituspaikat ovat lähes aina niin ikään keskeisellä paikalla kaupungissa. Majapaikan varaaminen suorittaa nykypäivänä lähes aina helposti verkossa, jossa varaus hoidetaan oman verkkopankin avulla etukäteen.

Kotimaisten majapaikkojen huoneet ovat yleensä viihtyisiä ja miellyttäviä. Hotellihuoneessa on rentouttavaa viettää aikaa sekä koisata levollisesti. Tavallisten kaupunkihotellien tapaisesti lukuisien suomalaisten majoituspaikkojen varustukseen sisältyy yleensä hyvälaatuiset ja mukavat sängyt, vuodetuolit, suihku, vessa, pyyhkeet, peitot, tyynyt, lakanoita, televisio, pienehkö baarikaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja veloitukseton verkkoyhteys. Hotellin hintaan saattaa kuulua aamupala.

Salo on ystävällinen paikkakunta, jossa on viihtyisää käydä silloin tällöin. Salo esittelee matkailijalle yöpymiseen useita hyvälaatuisia hotellimajoituksia.