Hotelli Rovaniemi – Hotellit Rovaniemellä

Tältä sivulla on listattuna hotellit Rovaniemellä. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Onnellisten Saari
Kuusamontie 900

CityHotel
Pekankatu 9

Hotel Santa Claus
Korkalonkatu 29

Guesthouse Borealis
Asemieskatu 1

Hotelli Aakenus
Koskikatu 47

Hotelli Lapinportti
Pohjolankatu 19-21

Rantasipi Pohjanhovi
Pohjanpuistikko 2

Lapin Pohtimo Ltd
Koskikatu 6

Ranta-Mari
Koskikatu 14 -16

Hotelli Cumulus Rovaniemi
Valtakatu 23

Scandic Rovaniemi
Koskikatu 9

Hotellit Rovaniemi

Kotosuomessa toimivat hotellit ovat normaalisti viihtyisiä sekä siistejä. Hotellit ovat lähes aina myös loistavalla paikalla kaupungissa. Hotellihuoneen varaaminen suorittaa nykyisin useasti vähällä vaivalla verkossa, missä buukkaaminen suoritetaan verkkopankin kautta ensin.

Kotimaisten hotellien hotellihuonetilat ovat normaalisti hyvälaatuisia ja mukavia. Hotellissa on antoisaa viettää aikaa sekä levätä vailla häiriöitä. Perinteisten kaupunkimajoitusten tapaan monien kotimaisten majapaikkojen varusteluun kuuluu useasti tasokkaat ja miellyttävät sängyt, vuodetuolit, suihku, WC-istuin, pyyhkeet, sänkypeitteet, tyynyt, liinavaatteet, TV, pienehkö baarikaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja veloitukseton nettiyhteys. Hotellihuoneen hintaan saattaa sisältyä aamiaisateria.

Rovaniemi on mielenkiintoinen kaupunki, missä on mielekästä käydä joskus. Rovaniemi esittelee lomailijalle majoitukseen runsaasti korkeatasoisia hotellimajoituksia.