Hotelli Rauma – Hotellit Raumalla

Tältä sivulla on listattuna hotellit Rauma. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Cumulus Rauma
Aittakarinkatu 9

Hotelli Vanha Rauma
Vanhankirkonkatu 26

Kylmäpihlajan Majakka
Kylmäpihlaja

Hotelli Maffi
Valtakatu 3

Vanha Rauman Huoneistohotelli
Kauppakatu 18

Hotelli Raumanlinna
Valtakatu 5

Hotelli Cityhovi
Nortamonkatu 18

Hotel Kalliohovi
Kalliokatu 25

Hotellit Rauma

Kotosuomessa toimivat hotellit ovat yleisesti korkealuokkaisia ja miellyttäviä. Majapaikat sijaitsevat lähes aina myöskin oivalla paikalla kohteessa. Majapaikan valinta suorittaa nykypäivänä tavallisesti hetkessä netissä, missä varaus tilitetään oman verkkopankin kautta ennakolta.

Kotimaisten hotellimajoitusten hotellihuoneet ovat yleisesti korkealuokkaisia ja rentouttavia. Hotellihuoneessa on hauskaa yöpyä sekä kuorsata kunnolla. Normaalien kaupunkimajapaikkojen tapaan lukuisien kotimaisten majoituspaikkojen varustukseen lukeutuu usein korkealuokkaiset ja viihtyisät vuoteet, sohvatuolit, suihkutilat, WC, pyyheliinat, peitteet, tyynyjä, liinavaatteet, televisio, pienehkö baarikaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja veloitukseton nettiyhteys. Hotellin maksuun saattaa kuulua aamiainen.

Rauma on kiinnostava kaupunki, missä on mielenkiintoista käydä välillä. Rauma tarjoaa vieraalle majoitukseen runsaasti viihtyisiä hotelleja.