Hotelli Porvoo – Hotellit Porvoossa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Porvoossa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Haikon Kartano
Haikkoontie 114

Hotelli Onni
Kirkkotori 3

Hotelli Pariisin Ville
Jokikatu 43

Hotelli Sparre
Piispankatu 34

Hotelli Seurahovi
Rauhankatu 27

Sannäsin Kartano
Sannaistentie 540

Hotellit Porvoo

Suomessa sijaitsevat hotellit ovat useimmiten laadukkaita sekä miellyttäviä. Majoituspaikat sijaitsevat lähes aina myös käytännöllisellä paikalla kaupungissa. Majapaikan varaaminen tapahtuu nykyään useimmiten vaivatta internetissä, missä buukkaaminen maksetaan oman verkkopankin avulla ennakolta.

Kotimaisten majapaikkojen hotellihuonetilat ovat tunnetusti laadukkaita ja mukavia. Hotellihuoneessa on mukavaa yöpyä ja levätä rauhassa. Normaalien kaupunkimajapaikkojen mukaan useimpien suomalaisten majapaikkojen varustukseen lukeutuu tavallisesti korkeatasoiset ja viihtyisät makuusijat, vuodetuolit, suihkutilat, WC-istuin, pyyhkeet, sänkypeitteet, tyynyt, liinavaatteet, TV, pieni kylmäkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja veloitukseton nettiyhteys. Hotellimaksun maksuun voi mahdollisesti kuulua aamupala.

Porvoo on kiinnostava paikka, missä on hauskaa pistäytyä silloin tällöin. Porvoo esittelee lomailijalle yöpymiseen paljon korkeatasoisia majapaikkoja.