Hotelli Pori – Hotellit Porissa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Porissa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Amado Hotels
Keskusaukio 2

Hotelli-Ravintola Rantakartano
Isojoenrannantie 58

Mäntyluodon Hotelli
Merisatamantie 2

Sokos Hotel Vaakuna Pori
Gallen-Kallelankatu 7

Hotelli Cumulus Pori
Yrjönkatu 24

Yyterin Kylpylä
Sipintie 1

Scandic Hotel
Itsenäisyydenkatu 41

Hotellit Pori

Kotosuomessa olevat hotellit ovat useissa tapauksissa viihtyisiä sekä siistejä. Majapaikat ovat lähes aina myöskin käytännöllisellä paikalla paikkakunnalla. Majapaikan buukkaaminen tapahtuu tänä päivänä lähes aina kätevästi netissä, jossa buukkaaminen hoidetaan oman verkkopankin avulla ennakolta.

Kotimaisten majapaikkojen hotellihuoneet ovat tunnetusti korkealaatuisia ja siistejä. Huoneessa on mielekästä asua ja kuorsata ilman häiriöitä. Perinteisten kaupunkimajapaikkojen mukaisesti useiden suomalaisten hotellien varustukseen kuuluu normaalisti korkeatasoiset ja miellyttävät sängyt, sohvatuolit, suihkutilat, WC-istuin, pyyhkeet, sänkypeitteet, tyynyjä, lakanoita, televisio, pienehkö jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja maksuton internet-yhteys. Majoituksen hintaan voi kuulua aamupala.

Pori on hauska paikkakunta, missä on hauskaa poiketa joskus. Pori pitää sisällään vieraalle majoitukseen paljon laadukkaita majapaikkoja.