Hotelli Oulu – Hotellit Oulussa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Oulussa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Forenom Hotel
Rautatienkatu 9

Hotelli-Ravintola Lasaretti
Kasarmintie 13

Scandic Oulu
Saaristonkatu 4

Sokos Hotel Arina
Pakkahuoneenkatu 16

Sokos Hotel Eden
Holstinsalmentie 29

Hotelli Cumulus Oulu
Kajaaninkatu 17

Holiday Inn Oulu
Kirkkokatu 3

Radisson Blu Hotelli
Hallituskatu 1

Best Western Hotel Apollo
Asemakatu 31

Hotellit Oulu

Kotosuomessa olevat hotellit ovat useimmiten laadukkaita ja mukavia. Hotellirakennukset ovat useasti lisäksi loistavalla alueella paikkakunnalla. Majapaikan varaaminen suorittaa nykypäivänä useasti vaivatta internetissä, jossa varaus hoidetaan verkkopankin kautta edeltäkäsin.

Suomalaisten majapaikkojen hotellihuoneet ovat yleisesti hyvälaatuisia ja rentoja. Huoneessa on rentouttavaa oleskella sekä nukkua rauhassa. Tavallisten kaupunkihotellimajoitusten mukaisesti useimpien kotimaisten majoituspaikkojen varustukseen kuuluu tavallisesti korkealuokkaiset ja miellyttävät sängyt, tuolit, suihkutilat, WC, pyyhkeitä, sänkypeitot, tyynyjä, lakanat, TV, pieni baarikaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja maksuton verkkoyhteys. Hotellin maksuun voi kuulua aamiainen.

Oulu on mukava paikkakunta, missä on antoisaa käydä välillä. Oulu tarjoaa vieraalle yöpymiseen monia laadukkaita hotellimajoituksia.