Hotelli Nokia – Hotellit Nokialla

Tältä sivulla on listattuna hotellit Nokialla. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Iisoppi
Välikatu 20

Hotelli Sotkanvirta
Maununkatu 9

Kylpylähotelli Rantasipi Eden
Paratiisikatu 2

Hotellit Nokia

Kotimaassa sijaitsevat hotellit ovat tunnetusti laadukkaita sekä mukavia. Majapaikat ovat yleensä lisäksi käytännöllisellä paikalla paikkakunnalla. Huoneen buukkaaminen tapahtuu nykyään usein vaivatta verkossa, jossa varaus hoidetaan verkkopankin kautta ennakkoon.

Suomalaisten majoituspaikkojen hotellihuoneet ovat yleisesti korkealaatuisia ja rentouttavia. Hotellihuoneessa on rentouttavaa oleskella sekä uinua ilman häiriöitä. Tavanomaisten kaupunkihotellien mukaisesti lukuisien kotimaisten hotellimajoitusten varusteluun sisältyy hyvin usein korkealuokkaiset ja mukavat sängyt, vuodetuolit, kylpytilat, WC, pyyhkeet, sänkypeitteet, tyynyt, liinavaatteet, TV, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja veloitukseton internet-yhteys. Hotellimaksun maksuun voi kuulua aamupala.

Nokia on miellyttävä paikka, jossa on hauskaa käydä joskus. Nokia pitää sisällään lomailijalle yöpymiseen runsaasti korkeatasoisia majapaikkoja.