Hotelli Naantali – Hotellit Naantalissa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Naantalissa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotel Harriet
Katinhäntä 3

Asuntohotelli Kaivo
Kaivokatu 13

Bridget Inn
Kaivokatu 18

Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2

Palon Vierashuone
Rantakatu 20

Hotel Amandis
Nunnakatu 5

Cafe Hotel Pusa
Mannerheiminkatu 16

Perhehotelli Harriet
Katinhäntä 3

Hotellit Naantali

Kotosuomessa operoivat hotellit ovat useimmiten korkealuokkaisia ja miellyttäviä. Majapaikat ovat monesti myöskin erinomaisella paikalla kaupungissa. Majoituksen varaaminen tehdään nykyaikana usein kätevästi verkossa, missä varaus hoidetaan verkkopankin avulla etukäteen.

Suomalaisten majapaikkojen hotellihuonetilat ovat tavallisesti korkealaatuisia ja rentouttavia. Hotellissa on rentouttavaa yöpyä ja kuorsata kunnolla. Tavanomaisten kaupunkimajoitusten tapaisesti useiden kotimaisten hotellimajoitusten varusteluun sisältyy normaalisti hyvälaatuiset ja mukavat sängyt, sohvatuolit, kylpyhuone, WC-istuin, pyyheliinat, sänkypeitot, tyynyjä, liinavaatteet, taulutelevisio, pieni jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja ilmainen nettiyhteys. Hotellimaksun maksuun saattaa sisältyä aamuruoka.

Naantali on viihtyisä paikka, missä on antoisaa käydä välillä. Naantali tarjoaa vieraalle majoitukseen monia korkealuokkaisia hotellimajoituksia.