Hotelli Mikkeli – Hotellit Mikkelissä

Tältä sivulla on listattuna hotellit Mikkelissä. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Gasthaus Mikkeli
Nuijamiestenkatu 63

Hotelli Uusikuu
Raviradantie 13

Visulahden Lomakotitalot
Visulahdentie 1

JP-Saimaa
Porrassalmenkatu 8

Kansainvälinen Kulttuurikeskus Pegas
Anttolantie 10

Torikon Pirtti
Ristimäenkatu 1 B 10

Sokos Hotel Vaakuna
Porrassalmenkatu 9

Hotelli Cumulus Mikkeli
Mikonkatu 9

Hotellit Mikkeli

Kotimaassa toimivat hotellit ovat tunnetusti korkeatasoisia ja miellyttäviä. Majapaikat ovat hyvin usein myöskin käytännöllisellä alueella kohteessa. Majapaikan varaus tapahtuu nykypäivänä usein vaivatta internetissä, jossa varaus hoidetaan verkkopankin kautta ennakkoon.

Kotimaisten hotellien huoneet ovat yleisesti korkealuokkaisia ja siistejä. Hotellissa on mukavaa asua ja nukkua vailla häiriöitä. Tavallisten kaupunkimajoituspaikkojen mukaan useimpien kotimaisten majoituspaikkojen varusteluun lukeutuu useasti tasokkaat ja miellyttävät vuoteet, sohvatuolit, suihku, WC, pyyhkeitä, peitteet, tyynyt, lakanat, televisio, pieni baarikaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja maksuton verkkoyhteys. Hotellihuoneen maksuun voi kuulua aamuruoka.

Mikkeli on hauska paikka, missä on kiintoisaa vierailla välillä. Mikkeli esittelee lomailijalle majoitukseen useita korkeatasoisia hotelleja.