Hotelli Lappeenranta – Hotellit Lappeenrannassa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Lappeenrannassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Gasthaus Kantolankulma
Kimpisenkatu 19

Kesähotelli Karelia Park
Korpraalinkuja 1

Loma- ja Kokoushotelli Marjola
Mikonsaarentie 15

Scandic Patria
Kauppakatu 21

Sokos Hotel Lappee
Brahenkatu 1

Hotellit Lappeenranta

Suomessa sijaitsevat hotellit ovat useissa tapauksissa korkeatasoisia ja kotoisia. Majapaikat sijaitsevat melkein aina lisäksi erinomaisella alueella paikkakunnalla. Hotellihuoneen valinta tehdään nykyisin useasti näppärästi verkossa, jolloin varaus hoidetaan oman verkkopankin kautta ensin.

Suomalaisten hotellimajoitusten hotellihuoneet ovat tunnetusti viihtyisiä ja kotoisia. Hotellihuoneessa on antoisaa yöpyä ja uinua hiljaisuudessa. Tavanomaisten kaupunkihotellimajoitusten tapaisesti useiden suomalaisten hotellien varusteluun sisältyy usein korkealaatuiset ja mukavat makuusijat, tuolit, suihkutilat, vessa, pyyhkeet, sänkypeitot, tyynyjä, liinavaatteet, televisio, pieni kylmäkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja veloitukseton verkkoyhteys. Majoituksen hintaan voi joskus kuulua aamiaisateria.

Lappeenranta on ystävällinen paikka, missä on mielekästä poiketa välillä. Lappeenranta esittelee matkailijalle yöpymiseen paljon hyvälaatuisia majapaikkoja.