Hotelli Lahti – Hotellit Lahdessa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Lahdessa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Comfort Hotel Lahti
Hämeenkatu 4

Efectum Resta
Hämeenkatu 4

Hotelli Cumulus Lahti
Vapaudenkatu 24

Hotelli Musta Kissa
Rautatienkatu 21

Huoneistohotelli Lahden Koti
Karjalankatu 6

Next Hotel Salpaus
Vesijärvenkatu 1

Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Aleksanterinkatu 14

Scandic Lahti
Vesijärvenkatu 1

Hotellit Lahti

Kotimaassa sijaitsevat hotellit ovat yleensä korkealuokkaisia sekä rentouttavia. Hotellit sijaitsevat useissa tapauksissa myöskin keskeisellä paikalla paikkakunnalla. Hotellin valinta suorittaa nykyisin melkein aina vähällä vaivalla internetissä, missä varaaminen hoidetaan verkkopankin avulla edeltäkäsin.

Kotimaisten majoituspaikkojen huoneet ovat yleensä korkealuokkaisia ja rentoja. Hotellissa on mukavaa viettää aikaa sekä torkkua perusteellisesti. Normaalien kaupunkihotellimajoitusten mukaan useimpien suomalaisten majoituspaikkojen varusteluun sisältyy yleisesti korkealuokkaiset ja viihtyisät makuusijat, sohvatuolit, kylpytilat, WC, pyyhkeitä, peitteet, tyynyjä, liinavaatteet, taulu-TV, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja maksuton nettiyhteys. Majoituksen maksuun saattaa sisältyä aamiaisateria.

Lahti on viihtyisä kaupunki, missä on kiintoisaa vierailla toisinaan. Lahti tarjoaa lomailijalle majoitukseen useita viihtyisiä hotelleja.