Hotelli Kuusamo – Hotellit Kuusamossa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Kuusamossa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Kultainen Joutsen
Haapanantie 1

Paavo Kallunki Tmi
Ouluntie 2

Sokos Hotel Kuusamo
Kirkkotie 23

Hotellit Kuusamo

Kotosuomessa operoivat hotellit ovat useimmiten korkealuokkaisia sekä siistejä. Majoituspaikat ovat useimmiten myös oivalla alueella paikkakunnalla. Majapaikan valinta tapahtuu tätä nykyä yleisesti vähällä vaivalla verkossa, jolloin buukkaaminen hoidetaan oman verkkopankin kautta ennakolta.

Kotimaisten majoituspaikkojen hotellihuoneet ovat hyvin usein laadukkaita ja miellyttäviä. Hotellihuoneessa on antoisaa asua sekä kuorsata kunnolla. Normaalien kaupunkimajoituspaikkojen mukaisesti useiden kotimaisten hotellimajoitusten varusteluun sisältyy aika usein korkealaatuiset ja mukavat makuusijat, tuolit, suihku, WC, pyyhkeitä, peitot, tyynyjä, liinavaatteet, taulu-TV, pienehkö kylmäkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja veloitukseton verkkoyhteys. Hotellin maksuun voi sisältyä aamupala.

Kuusamo on ystävällinen kaupunki, missä on antoisaa vierailla välillä. Kuusamo pitää sisällään lomailijalle yöpymiseen runsaasti laadukkaita majapaikkoja.