Hotelli Kouvola – Hotellit Kouvolassa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Kouvolassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Cumulus Kouvola
Kouvolankatu 11

Hotelli Turistihovi
Kouvolankatu 23

Sokos Hotel Vaakuna
Hovioikeudenkatu 2

Hotellit Kouvola

Kotosuomessa sijaitsevat hotellit ovat tunnetusti viihtyisiä sekä kotoisia. Hotellirakennukset ovat useasti myös käytännöllisellä paikalla kohteessa. Huoneen buukkaaminen voidaan tehdä nykyään monesti vähällä vaivalla internetissä, jolloin varaaminen hoidetaan verkkopankin avulla edeltäkäsin.

Suomalaisten majoituspaikkojen huoneet ovat normaalisti hyvälaatuisia ja rentouttavia. Huoneessa on rentouttavaa oleskella ja koisia rauhassa. Tyypillisten kaupunkihotellien tapaan lukuisien kotimaisten majoituspaikkojen varustukseen lukeutuu normaalisti hyvälaatuiset ja mukavat makuusijat, tuolit, suihkutilat, WC-istuin, pyyhkeitä, peitteet, tyynyjä, lakanat, televisio, pienehkö jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja ilmainen verkkoyhteys. Hotellimaksun hintaan voi kuulua aamiaisateria.

Kouvola on mukava paikkakunta, missä on mukavaa poiketa silloin tällöin. Kouvola pitää sisällään vieraalle majoitukseen useita laadukkaita hotellimajoituksia.