Hotelli Kokkola – Hotellit Kokkolassa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Kokkolassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotel Kokkola
Rantakatu 14

Hotelli Nukkumatti
Rautatienkatu 10

Kaupunkikartano Lumitähti
Pakkahuoneenkatu 5

Viihdekeisari
Pormestarinkatu 2 B

Sokos Hotel Kaarle
Kauppatori 4

Hotel Seurahuone
Torikatu 24

Hotellit Kokkola

Kotimaassa olevat hotellit ovat yleensä laadukkaita sekä kotoisia. Hotellirakennukset ovat lähes aina myös loistavalla alueella kaupungissa. Majapaikan valinta tapahtuu tätä nykyä tavallisesti näppärästi netissä, jossa varaaminen hoidetaan verkkopankin avulla etukäteen.

Kotimaisten majapaikkojen huoneet ovat tavallisesti korkealaatuisia ja miellyttäviä. Hotellihuoneessa on antoisaa viettää aikaa sekä torkkua hiljaisuudessa. Tavanomaisten kaupunkimajapaikkojen mukaan monien suomalaisten majoituspaikkojen varustukseen lukeutuu useissa tapauksissa hyvälaatuiset ja mukavat sängyt, vuodetuolit, suihkutilat, WC-istuin, pyyhkeitä, sänkypeitteet, tyynyjä, lakanoita, taulu-TV, pieni baarikaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja maksuton nettiyhteys. Hotellihuoneen hintaan saattaa sisältyä aamiaisateria.

Kokkola on ystävällinen kaupunki, jossa on jännittävää vierailla joskus. Kokkola pitää sisällään matkailijalle majoitukseen useita laadukkaita hotellimajoituksia.