Hotelli Kemi – Hotellit Kemissä

Tältä sivulla on listattuna hotellit Kemissä. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Cumulus Kemi
Hahtisaarenkatu 3

Hotelli Merihovi
Keskuspuistokatu 6-8

Hotelli Palomestari
Valtakatu 12

Hotelli Yöpuu
Eteläntie 227

LumiHotelli
Kauppakatu 29

Jokikeskus
Virtatie 54

Hotellit Kemi

Kotimaassa toimivat hotellit ovat monesti laadukkaita ja mukavia. Hotellit sijaitsevat useimmiten myöskin keskeisellä alueella kaupungissa. Hotellihuoneen varaus suorittaa nykypäivänä normaalisti vaivatta internetissä, jolloin buukkaaminen tilitetään verkkopankin avulla ensin.

Kotimaisten hotellimajoitusten hotellihuonetilat ovat hyvin usein viihtyisiä ja kotoisia. Hotellihuoneessa on mukavaa viettää aikaa ja torkkua vailla häiriöitä. Normaalien kaupunkimajapaikkojen tapaan monien kotimaisten hotellimajoitusten varustukseen kuuluu yleisesti tasokkaat ja viihtyisät vuoteet, sohvatuolit, suihkutilat, WC, pyyheliinat, sänkypeitot, tyynyt, liinavaatteet, TV, pienehkö jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja ilmainen verkkoyhteys. Hotellin maksuun voi sisältyä aamiaisateria.

Kemi on mielenkiintoinen kaupunki, missä on rentouttavaa käydä silloin tällöin. Kemi pitää sisällään matkailijalle majoitukseen lukuisia korkeatasoisia majapaikkoja.