Hotelli Kalajoki – Hotellit Kalajoella

Tältä sivulla on listattuna hotellit Kalajoella. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Rantakalla
Matkailutie 150

Hotelli-Ravintola Lokkilinna
Matkailutie 199

Käenpesä Matkailija
Lintutie 1

Kalajoen Kylpylähotelli Sani – Kylpylä SaniFani
Jukupolku 5

Hotellit Kalajoki

Suomessa olevat hotellit ovat useimmiten korkealuokkaisia sekä kotoisia. Hotellirakennukset sijaitsevat melko usein lisäksi käytännöllisellä alueella paikkakunnalla. Hotellin valinta tapahtuu tänä päivänä tavallisesti vähällä vaivalla internetissä, missä buukkaaminen hoidetaan verkkopankin kautta etukäteen.

Kotimaisten hotellien hotellihuonetilat ovat usein korkealuokkaisia ja rentouttavia. Huoneessa on viihtyisää asua ja koisia rauhassa. Perinteisten kaupunkihotellimajoitusten mukaisesti useiden suomalaisten hotellimajoitusten varusteluun lukeutuu normaalisti hyvälaatuiset ja mukavat vuoteet, sohvatuolit, suihkutilat, WC, pyyheliinat, peitteet, tyynyt, lakanat, televisio, pienehkö kylmäkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja veloitukseton verkkoyhteys. Majoituksen hintaan voi joskus sisältyä aamiaisateria.

Kalajoki on mukava paikkakunta, jossa on rentouttavaa poiketa toisinaan. Kalajoki tarjoaa vieraalle yöpymiseen useita korkeatasoisia hotelleja.