Hotelli Joensuu – Hotellit Joensuussa

Tältä sivulla on listattuna hotellit Joensuussa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Apartamentos Joensuu
Torikatu 47

Hotelli Atrium
Siltakatu 4

Hotelli Greenstar
Torikatu 16

Hotelli ja Ravintola Aada
Kauppakatu 32

Hotelli-Ravintola Karelia
Kauppakatu 25

Hotelli-Ravintola Wanha Jokela
Torikatu 26

Sokos Hotel Kimmel
Itäranta 1

Wanha Kuppila
Torikatu 26

Hotellit Joensuu

Kotosuomessa toimivat hotellit ovat tunnetusti laadukkaita sekä rentoja. Majapaikat ovat melko usein myös erinomaisella alueella kaupungissa. Huoneen varaaminen tehdään tänä päivänä useimmiten vähällä vaivalla netissä, jolloin varaaminen tilitetään oman verkkopankin kautta ennakkoon.

Suomalaisten majapaikkojen hotellihuonetilat ovat yleisesti korkealuokkaisia ja rentoja. Hotellissa on rentouttavaa oleskella sekä nukkua kunnolla. Tyypillisten kaupunkimajoitusten tapaisesti useiden suomalaisten majapaikkojen varustukseen lukeutuu hyvin usein laadukkaat ja mukavat makuusijat, sohvatuolit, suihkutilat, vessa, pyyhkeitä, sänkypeitteet, tyynyt, liinavaatteet, taulu-TV, pienehkö jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja ilmainen internet-yhteys. Hotellimaksun maksuun saattaa kuulua aamuruoka.

Joensuu on ystävällinen paikkakunta, jossa on jännittävää vierailla joskus. Joensuu pitää sisällään lomailijalle majoitukseen monia hyvälaatuisia majapaikkoja.