Hotelli Imatra – Hotellit Imatralla

Tältä sivulla on listattuna hotellit Imatralla. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Anna Kern
Ensontie 28

Hotelli Vuoksenhovi
Siitolankatu 1

Hotel Imatra
Kanavakatu 9

Rantasipi
Torkkelinkatu 2

Cumulus Hotel Imatra
Koskenparras 3

Hotellit Imatra

Kotimaassa olevat hotellit ovat useissa tapauksissa korkeatasoisia ja kotoisia. Majapaikat ovat lähes aina lisäksi erinomaisella paikalla kohteessa. Hotellin varaus suorittaa nykyään yleensä vaivatta netissä, missä buukkaaminen maksetaan oman verkkopankin kautta ennakolta.

Kotimaisten hotellimajoitusten hotellihuonetilat ovat tavallisesti laadukkaita ja miellyttäviä. Huoneessa on hauskaa viettää aikaa sekä koisata rauhassa. Tavanomaisten kaupunkimajoituspaikkojen tapaan monien kotimaisten hotellimajoitusten varusteluun kuuluu useissa tapauksissa korkeatasoiset ja miellyttävät sängyt, vuodetuolit, suihku, vessa, pyyhkeitä, sänkypeitteet, tyynyjä, liinavaatteet, TV, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja veloitukseton internet-yhteys. Hotellihuoneen hintaan saattaa sisältyä aamiainen.

Imatra on viihtyisä kaupunki, missä on rentouttavaa käydä silloin tällöin. Imatra esittelee lomailijalle majoitukseen useita korkealuokkaisia majapaikkoja.