Hotelli Hamina – Hotellit Haminassa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Haminassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Bastioni Hotellit
Sibeliuskatu 32

Hotelli Vaalimaa
Kauppakulma

BW Hotelli Hamina
Sibeliuskatu 32

Hotellit Hamina

Kotosuomessa sijaitsevat hotellit ovat useissa tapauksissa hyvälaatuisia ja miellyttäviä. Majapaikat ovat yleensä myöskin käytännöllisellä alueella kaupungissa. Majapaikan varaaminen suorittaa nykypäivänä melkein aina vähällä vaivalla internetissä, jossa varaus tilitetään verkkopankin avulla ennakkoon.

Kotimaisten majapaikkojen hotellihuonetilat ovat tunnetusti korkealuokkaisia ja rentouttavia. Hotellihuoneessa on rentouttavaa asua sekä torkkua rauhassa. Tyypillisten kaupunkimajoituspaikkojen tapaan useimpien suomalaisten hotellimajoitusten varusteluun kuuluu normaalisti hyvälaatuiset ja mukavat makuusijat, tuolit, kylpytilat, vessa, pyyhkeet, peitteet, tyynyjä, lakanat, taulutelevisio, pieni baarikaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja maksuton internet-yhteys. Hotellihuoneen maksuun saattaa kuulua aamuruoka.

Hamina on viihtyisä kaupunki, missä on jännittävää käydä välillä. Hamina pitää sisällään vieraalle yöpymiseen paljon viihtyisiä hotelleja.