Hotelli Hämeenlinna – Hotellit Hämeenlinnassa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Hämeenlinnassa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Hotelli Emilia
Raatihuoneenkatu 23

Huoneistohotelli Villa Aino Oy
Eureninkatu 9

Katisten Kartano
Katistentie 91

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 485

Hotelli Cumulus
Raatihuoneenkatu 16-18

Sokos Hotel Vaakuna
Possentie 7

Hotellit Hämeenlinna

Suomessa olevat hotellit ovat tunnetusti laadukkaita sekä rentouttavia. Majoituspaikat ovat melko usein lisäksi oivalla paikalla kohteessa. Majoituksen valinta suorittaa nykypäivänä useimmiten kätevästi verkossa, jolloin varaus hoidetaan oman verkkopankin avulla etukäteen.

Suomalaisten majoituspaikkojen hotellihuoneet ovat usein viihtyisiä ja mukavia. Huoneessa on mukavaa yöpyä sekä torkkua kunnolla. Tavallisten kaupunkimajapaikkojen tapaisesti lukuisien kotimaisten hotellien varusteluun sisältyy monesti laadukkaat ja viihtyisät makuusijat, sohvatuolit, suihku, vessa, pyyhkeitä, sänkypeitot, tyynyjä, lakanat, taulu-TV, pieni baarikaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja veloitukseton internet-yhteys. Majoituksen hintaan saattaa sisältyä aamupala.

Hämeenlinna on viihtyisä kaupunki, missä on viihtyisää käydä toisinaan. Hämeenlinna tarjoaa lomailijalle majoitukseen lukuisia korkeatasoisia hotelleja.