Hotelli Espoo – Hotellit Espoossa

Tällä sivulla on listattuna hotellit Espoossa. Klikkaamalla hotellin nimeä saat siitä tarkemmat tiedot ja klikkaamalla osoitetta voit katsoa hotellin tarkan sijainnin Google Maps -kartalla.

Scandic Espoo
Nihtisillantie 1

Radisson Blu Hotel Espoo
Otaranta 2

Sokos Hotel Tapiola Garden
Tapionaukio 3

Hanasaari – Ruotsalais-suomalainen Kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5

Hotel Sello
Leppävaarankatu 1

Hotelli Korpilampi
Korpilammentie 5

Hotelli Kuninkaantie
Lakelankatu 1

Fontana Hotel Lepolampi
Kivilammentie 1

Hotelli Siikaranta
Naruportintie 68

Kokoushotelli Meripuisto
Tyrskyvuori 4

NEXT-Hotels Finland Oy
Leppärousku 12

Prime Hotel Development Oy
Karapellontie 11

Hellsten Hotel Apartments
Porarinkatu 3

Hotellit Espoo

Suomessa sijaitsevat hotellit ovat useissa tapauksissa korkeatasoisia ja rentoja. Hotellit sijaitsevat yleisesti myöskin käytännöllisellä alueella paikkakunnalla. Hotellihuoneen valinta tehdään tätä nykyä melkein aina helposti netissä, jolloin varaaminen tilitetään oman verkkopankin kautta ensin.

Kotimaisten hotellimajoitusten hotellihuonetilat ovat useimmiten hyvälaatuisia ja siistejä. Hotellissa on mielekästä oleskella ja koisia levollisesti. Tavanomaisten kaupunkimajoituspaikkojen tapaisesti useimpien kotimaisten hotellien varusteluun sisältyy aika usein hyvälaatuiset ja mukavat sängyt, sohvatuolit, suihku, WC-istuin, pyyheliinat, sänkypeitteet, tyynyjä, lakanoita, televisio, pieni kylmäkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja maksuton nettiyhteys. Hotellihuoneen hintaan voi joskus kuulua aamiainen.

Espoo on kiinnostava paikkakunta, jossa on kiintoisaa poiketa joskus. Espoo tarjoaa vieraalle yöpymiseen paljon korkeatasoisia majapaikkoja.